Vecka Meny

Mollan Asian Kök

瑞华鑫亚洲餐厅 

Smaklig , hälsosam, Autentisk... 

Vecka 3

 

Måndag

A. Kycklingfilé med champinjoner, bamboo skot

B. Skivad entrecote med ingefära och purjolök

C. Wokad fläskkarré szchun special med koriander (stark)

D. Stek ägg med tomat (Veg.)

E. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)

F. Stekt vegetariska äggnudlar m. grönsaker(Veg.)(G.)

Tisdag

A. Gai Pad—Wokad kycklingfilé med cashewnötter och grönsaker

B. Skivad rostbiff med grönsaker i svartpepparsås

C. Wokat potatismjöl panerad fisk m. kinesiska rödpeppar och chili (Stark)

D. Wokade blekselleri, blomkål med vitlök och svart svamp (Veg.)

E. Friterat räkor med sötsur sås (Veg.)(G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar m. grönsaker (Veg.)(G)

Onsdag

A. Stekt dumpling(Fläsk köttfärs, fänkål, blekselleri, lök, soja, kryddor) m. vinäger-soja sås (G.)

B. Kycklingfilé med grönsaker i rödcurry & kokosmjölk

C. Skivad entrecote med vitlök i chili sås (Stark)

D. Wokade färska grönsaker med tofu (Veg.)

E. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar m. grönsaker(Veg.)(G.)

Torsdag

Vi bjuder på glass till efterrätt idag

A. Mala kyckling(kycklingfilé med chili och kinesiska gråpeppar) (Stark)

B. Skivad entrecote med broccoli, bamboo skot

C. Wokade färska grönsaker och svart svamp med Tofu i sweetchilisås (Veg.)

D. Pannkaka med Sylt och Grädde(G. L.) (Veg.)

E. Friterad fisk med sötsur sås (G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar och grönsaker(Veg.)(G.)

Fredag

A. Grillad BBQ sauce marinerad Kycklingben med jordnöt/bearnaise sås.

B. Yakiniki (Skivad entrecote med sesamfrö i teriyakisås)

C. Musslor med olja, chili, soja, ris(Stark)

D. Stekta färska grönsaker med tofu (Veg.)

E. Friterade vårrullar med sötsur sås (Veg.G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar med grönsaker(Veg.) (G.)

 

 

L=Med Laktos, G=Med Gluten, Veg.=Vegetarisk

 

 

Ingår ris, sallad buffe, caffe/Te, kakor

Buffe 85kr; take away 80kr, MF medlemmar (Medlemskort) 75/70kr,

Läsk kostar 10kr till lunch