Vecka Meny

Mollan Asian Kök

瑞华鑫亚洲餐厅 

Smaklig , hälsosam, Autentisk... 

  

   Vecka 07

Måndag

  1. Skivad kycklingfile med champinjoner, bamboo skot
  2. Skivad entrecote med gullök och purjolök
  3. Mala fisk(potatismjöl panerad fisk m. kinesiska grönpeppar och chili) (Stark)
  4. Stek ägg med tomat (Veg.)
  5. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G)

                                               Tisdag

  1. Gai Pad—Wokad kycklingfilé med cashewnötter och grönsaker
  2. Skivad rostbiff med grönsaker i svartpepparsås
  3. Söt och sur fisk med paprika
  4. Wokade salladskål, broccoli, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterat räkor med sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G)

                                              Onsdag

  1. Stekt dumpling(Fläsk köttfärs, fänkål, bladselleri, lök, soja, kryddor) m. vinäger-soja sås (G.)
  2. Kycklingfilé med grönsaker i rödcurry & kokosmjölk
  3. Skivad entrecote med spiskummin och chili (Stark)
  4. Wokade salladskål, morötter, bönor med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G.)

                                             Torsdag

            Vi bjuder på glass till efterrätt idag

  1. Kung Pao kyckling(kycklingfile med grönsaker i kung pao sås) (Stark)
  2. Biff gryta med potatis & morötter
  3. Wokade bladselleri, blomkål och morötter med Tofu (Veg.)
  4. Pannkaka med Sylt och Grädde(G. L.) (Veg.)
  5. Friterad fisk med sötsur sås (G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar och gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G.)

                                             Fredag

  1. Grillad BBQ Roasted Garlic sauce marinerad Kycklingben med jordnöt/bearnaise sås
  2. Yakiniki (Skivad entrecote med sesamfrö i teriyakisås)
  3. Wokat potatismjöl panerad fisk m. kinesiska rödpeppar och chili (Stark)
  4. Wokade salladskål, broccoli, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar med gullök, morot, vitkål & bönor (Veg.) (G.)


           G.=Gluten, L.=laktos, Veg.=Vegetarisk

 

           Buffe 95kr; take away 90kr, MF medlemmar (Medlemskort) 85/80kr

           Ingår sallad buffe, caffe/Te, kakor

           Läsk kostar 10kr till lunch.

 

           www.mollanasiankok.se