Vecka Meny

Mollan Asian Kök

瑞华鑫亚洲餐厅 

Smaklig , hälsosam, Autentisk... 

Vecka 43

 

Måndag

A. Kycklingfilé med champinjoner, ingefära

B. Skivad entrecote med broccoli, bamboo skot

C. Wokad fläskkarré med koriander i szichuan sås (stark)

D. Stekt ägg med tomat (Veg.)

E. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)

F. Stekt spaghetti m. grönsaker(Veg.)(G.)

Tisdag

A. Wokad kycklingfile med blekselleri, vitlök i östersås

B. Wokad biff med paprika i svartpeppar sås

C. Mala fisk(potatismjöl panerad fisk m. kinesiska rödpeppar och chili) (Stark)

D. Wokade tofu med salladskål och morötter (Veg.)

E. Friterat räkor med sötsur sås (Veg.)(G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar m. grönsaker (Veg.) (G.)

Onsdag

A. Stekt dumpling(fläsk köttfärs, grönsaker och kryddor) m. vinäger-soja sås (G.)

B. Wokad kycklingfilé med grönsaker i massamancurry & kokosmjölk

C. Skivad entrecote med spiskummin och chili (Stark)

D. Wokade blekselleri, blomkål med vitlök och Svart svamp (Veg.)

E. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar m. grönsaker(Veg.)(G.)

Torsdag

Vi bjuder på glass till efterrätt idag

A. Gai Pad—Wokad kycklingfilé med cashewnötter och grönsaker

B. Biff gryta, ris

C. Wokade blandad färska grönsaker med Tofu i chili sås (Stark)

D. Friterad fisk med sötsur sås(G.)

E. Pannkaka med Sylt och Grädde(G. L.) (Veg.)

F. Stekta spaghetti med grönsaker(Veg.) (G.)

Fredag

A. Kung Pao kyckling(kycklingfile med grönsaker i kung pao sås) (Stark)

B. Yakiniki (Skivad entrecote med sesamfrö i teriyakisås)

C. Musslor med olja, chili, soja, ris(Stark)

D. Wokad färska grönsaker med tofu (veg.)

E. Friterade vårrullar i sötsur sås(G.) (Veg)

F. Stekta vegetariska äggnudlar med grönsaker (Veg.)(G)

 

L=Med Laktos, G=Med Gluten, Veg.=Vegetarisk