Vecka Meny

Mollan Asian Kök

瑞华鑫亚洲餐厅 

Smaklig , hälsosam, Autentisk... 

                                       Vecka 34


Måndag

  1. Skivad kycklingfile med ananas, paprika i sötsur sås
  2. Skivad entrecote med ingefära och salladlök och grönsaker
  3. Mala fisk(potatismjöl panerad fisk m. kinesiska grönpeppar och chili) (Lite Stark)
  4. Wokade salladskål, broccoli, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G)

Tisdag

  1. Gai Pad—Wokad kycklingfilé med cashewnötter och grönsaker
  2. Wokad fläskkarré szchun special med koriander (stark)
  3. Söt och sur fisk med paprika
  4. Wokade salladskål, broccoli, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterat räkor med sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G)

Onsdag

  1. Stekt dumpling(Fläsk köttfärs, fänkål, bladselleri, lök, soja, kryddor) m. vinäger-soja sås (G.)
  2. Kycklingfilé med grönsaker i rödcurry & kokosmjölk
  3. Skivad entrecote med broccoli, spiskummin och chili (Lite Stark)
  4. Wokade salladskål, morötter, bönor med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G.)

Torsdag

         Vi bjuder på glass till efterrätt idag

  1. Wokad kycklingfilé med grönsaker i massamancurry & kokosmjölk
  2. Skivad entrecote med paprika, vitlök i chili sås (Lite Stark)
  3. Wokade salladskål, morötter, bönor med Tofu & svart svamp (Veg.)
  4. Pannkaka med Sylt och Grädde(G. L.) (Veg.)
  5. Friterad fisk med sötsur sås (G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar och gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G.)

Fredag

  1. Kung Pao kyckling(kycklingfile med grönsaker i kung pao sås) (Stark)
  2. Yakiniki (Skivad entrecote med sesamfrö i teriyakisås)
  3. Wokat potatismjöl panerad fisk m. kinesiska rödpeppar och chili (Lite tark)
  4. Wokade salladskål, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar med gullök, morot, vitkål & bönor (Veg.) (G.)



    G.=Gluten, L.=laktos, Veg.=Vegetarisk

    Buffe 95kr; take away 90kr, MF medlemmar (Medlemskort) 85/80kr

    Lunch kuponger 850kr/10st, Take away 800kr/10st

    Ingår sallad buffe, caffe/Te, kakor

    Läsk kostar 10kr till lunch.

    www.mollanasiankok.se