Vecka Meny

Mollan Asian Kök

瑞华鑫亚洲餐厅 

Smaklig , hälsosam, Autentisk... 

Vecka 33

Måndag

A. Kung Pao kyckling(kycklingfile med grönsaker i kung pao sås) (Stark)

B. Skivad entrecote med gul lök och purjolök

C. Wokad fläskkarré i szichuan sås (stark)

D. Stekt ägg med tomat (Veg.)

E. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)

F. Stekt vegetariska äggnudlar m. grönsaker(Veg.)(G.)

Tisdag

A. Wokad kycklingfile med chili i hoisinsås (Stark)

B. Wokad biff med paprika i svartpeppar sås

C. Mala fisk(potatismjöl panerad fisk m. kinesiska rödpeppar och chili) (Stark)

D. Wokade tofu med salladskål och morötter (Veg.)

E. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar m. grönsaker (Veg.) (G.)

Onsdag

A. Stekt dumpling(fläsk köttfärs, grönsaker och kryddor) m. vinäger-soja sås (G.)

B. Wokad kycklingfilé med grönsaker i massamancurry & kokosmjölk

C. Skivad entrecote med spiskummin och chili (Stark)

D. Wokad färska grönsaker med tofu (veg.)

E. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)

F. Stekta vegetariska äggnudlar m. grönsaker(Veg.)(G.)

Torsdag

Vi bjuder på glass till efterrätt idag

A. Gai Pad—Wokad kycklingfilé med cashewnötter och grönsaker

B. Biff gryta, ris

C. Wokade blandad färska grönsaker med Tofu i chili sås (Stark)

D. Friterad fisk med sötsur sås(G.)

E. Pannkaka med Sylt och Grädde(G. L.) (Veg.)

F. Stekta äggnudlar med grönsaker(Veg.) (G.)

Fredag

A. Kycklingfilé med grönsaker i chilipasta (Stark)

B. Yakiniki (Skivad entrecote med sesamfrö i teriyakisås)

C. Wokad fläsk i chilisås, ris(stark)

D. Stekta grönsaker med cashewnötter(Veg.)

E. Friterade vårrullar i sötsur sås(G.) (Veg)

F. Stekta vegetariska äggnudlar med grönsaker (Veg.)(G)

 

L=Med Laktos, G=Med Gluten, Veg.=Vegetarisk