Vecka Meny

Mollan Asian Kök

瑞华鑫亚洲餐厅 

Smaklig , hälsosam, Autentisk... 

                                       Vecka 47


Måndag

  1. Gai Pad—Wokad kycklingfilé med cashewnötter och grönsaker
  2. Skivad entrecote med gullök och purjolök
  3. Mala fisk(potatismjöl panerad fisk m. kinesiska grönpeppar och chili) (Lite Stark)
  4. Wokade salladskål, broccoli, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G)

Tisdag

  1. kycklingfile med koriander i svartbönor och chili sås (Lite Stark)
  2. Skivad rostbiff med grönsaker i svartpepparsås
  3. Söt och sur fisk med paprika
  4. Wokade salladskål, broccoli, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterat räkor med sötsur sås (G.)
  6. Stekta risnudlar m. ägg, gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)

Onsdag

  1. Stekt dumpling(Fläsk köttfärs, fänkål, bladselleri, lök, soja, kryddor) m. vinäger-soja sås (G.)
  2. Kycklingfilé med grönsaker i rödcurry & kokosmjölk
  3. Skivad entrecote med paprika, spiskummin och chili (Lite Stark)
  4. Wokade salladskål, morötter, broccoli med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G.)

Torsdag

Vi bjuder på glass till efterrätt idag

  1. Kung Pao kyckling(kycklingfile med grönsaker i kung pao sås) (Lite Stark)
  2. Biff gryta med potatis & morötter
  3. Wokade salladskål, morötter, bönor med Tofu & svart svamp (Veg.)
  4. Pannkaka med Sylt och Grädde(G. L.) (Veg.)
  5. Friterad fisk med sötsur sås (G.)
  6. Stekta spaghetti med ägg, gullök, morot, vitkål & bönor (Veg.) (G.)

Fredag

  1. Grillad BBQ Roasted Garlic sauce marinerad Kycklingben med jordnöt/bearnaise sås
  2. Yakiniki (Skivad entrecote med sesamfrö i teriyakisås)
  3. Wokat potatismjöl panerad fisk m. kinesiska rödpeppar och chili (Lite tark)
  4. Wokade salladskål, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar med gullök, morot, vitkål & bönor (Veg.) (G.)


G.=Med Gluten, L.=Med laktos, Veg.=Vegetarisk

Buffe 95kr; take away 90kr, MF medlemmar (Medlemskort) 85/80kr

Lunch kuponger 850kr/10st, Take away 800kr/10st

Ingår sallad buffe, caffe/Te, kakor

Läsk kostar 10kr till lunch.

www.mollanasiankok.se