Vecka Meny

Mollan Asian Kök

瑞华鑫亚洲餐厅 

Smaklig , hälsosam, Autentisk... 

  

      Vecka 13

                                                 

                                                                                               

                                             Måndag

  1. Skivad kycklingfile med champinjoner, bamboo skot
  2. Skivad entrecote med gullök och purjolök
  3. Mala fisk(potatismjöl panerad fisk m. kinesiska grönpeppar och chili) (Lite Stark)
  4. Stek ägg med tomat (Veg.)
  5. Friterade kycklingfilé med sötsur sås (G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G)

                                             Tisdag

  1. Gai Pad—Wokad kycklingfilé med cashewnötter och grönsaker
  2. Skivad rostbiff med grönsaker i svartpepparsås
  3. Söt och sur fisk med paprika
  4. Wokade salladskål, morötter, broccoli, med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterat räkor med sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G)

                                             Onsdag

  1. Stekt dumpling(Fläsk köttfärs, fänkål, bladselleri, lök, soja, kryddor) m. vinäger-soja sås (G.)
  2. Kycklingfilé med grönsaker i rödcurry & kokosmjölk
  3. Skivad entrecote med paprika, vitlök i chili sås (Lite Stark)
  4. Wokade salladskål, morötter, broccoli, med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar m. gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G.)

                                            Torsdag

     Vi bjuder på glass till efterrätt idag

  1. Wokad kycklingfilé med grönsaker i massamancurry & kokosmjölk
  2. Skivad entrecote med broccoli, spiskummin och chili (Lite Stark)
  3. Wokade bladselleri, blomkål och morötter med Tofu (Veg.)
  4. Pannkaka med Sylt och Grädde(G. L.) (Veg.)
  5. Friterad fisk med sötsur sås (G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar och gul lök, morot, vitkål & bönor (Veg.)(G.)

                                            Fredag

  1. Grillad BBQ Roasted Garlic sauce marinerad Kycklingben med jordnöt/bearnaise sås
  2. Yakiniki (Skivad entrecote med sesamfrö i teriyakisås)
  3. Wokat potatismjöl panerad fisk m. kinesiska rödpeppar och chili (Lite tark)
  4. Wokade salladskål, morötter med Tofu & svart svamp (Veg.)
  5. Friterad vårrullar m. sötsur sås (Veg.)(G.)
  6. Stekta vegetariska äggnudlar med gullök, morot, vitkål & bönor (Veg.) (G.)

                

                                   G.=Gluten, L.=laktos, Veg.=Vegetarisk



















































































































































































































































































































           G.=Gluten, L.=laktos, Veg.=Vegetarisk

 

           Buffe 95kr; take away 90kr, MF medlemmar (Medlemskort) 85/80kr

           Ingår sallad buffe, caffe/Te, kakor

           Läsk kostar 10kr till lunch.

 

           www.mollanasiankok.se